lunes, 21 de junio de 2010

MEJORAS EN LA LIMPIEZA VIARIA EN REUS

Según recoge Reus Digital en Reus entran en servicio nuevos vehículos destinados a la limpieza de la ciudad.

Nova maquinària per 'fer dissabte'

Dilluns es posen en funcionament nous vehicles destinats a la

neteja i la recollida

Redacció19 de juny de 2010

Nova maquinària de neteja i amb més bones condicions per un millor servei a la ciutat. Aquest és l’objectiu dels responsables de Medi Ambient de l’ajuntament, que aquest dissabte han exposat a la plaça de la Llibertat els nous vehicles destinats a la neteja i a la recollida viària. L'activitat també ha inclòs demostracions del funcionament de la maquinària i un apartat lúdic amb jocs i música.

Neteja Ajuntament de Reus reusdigital.cat
Un vehicle de neteja elèctric
Josep Gallofré

Dilluns s'estrena el nou sistema de neteja viària de la ciutat, amb un canvi de zonificació per millorar el servei a la perifèria i amb el funcionament de nous vehicles de neteja i recollida que aquest dissabte s'han exposat al públic a la plaça de la Llibertat.

Els vehicles més nous són els auxiliars de neteja, que són elèctrics, i les ecombres-galleda Dual que funcionen amb bio diesel, és a dir, amb recursos renovables. Les característiques d’aquests vehicles, a més de poder accedir millor als espais públics, eliminen o redueixen l'emissió de gasos i el soroll, segons els casos.

El parc de vehicles de neteja també disposa d'escombradores d’aspiració, fregadores de voreres autopropulsades, escombradores d’alta pressió, vehicles polivalents de brigades i recollidors compactes de càrrega.

No hay comentarios: